Energirigtig byggeri

Det energirigtige byggeri dikteres i stor stil af de gældende og fremtidige bygningsreglementer, som dikterer hvorledes byggeriet skal foregå. Befolkningen har et ønske om mere vedvarende energi og bæredygtige i deres hjem og det har regeringerne efterkommet i de sidste mange års reglementer. 

Klimaskærm

Krav til klimaskærm for at undgå unødvendig varmetab

Luftcirkulation

Krav til luftgennemstrømning for at sikre godt indeklima 

U-værdier

U-værdier er den værdi glas har som betyder hvor meget varmetab den enkelte rude har. Desto bedre u-værdi desto mindre varmetab

Vi ønsker bæredygtigt byggeri 

Op igennem 1970erne var det primært hippierne , som gik op i det bæredygtige byggeri. Faktisk når man snakkede om bæredygtighed dengang blev det til et synonym for ø-lejr og kollektiv hvor man stort set boede i lerhytter. Sådan forholder det sig langt fra dig.- Idag kan man umiddelbart ikke se på et byggeri at det er et emissionsfrit byggeri. Netop denne ændring af udseende for det bæredygtige byggeri har betydet at flere og flere har omfavnet det. 

En langsigtet investering

På overfladen kan det miljørigtige byggeri syntes dyrere end dets konventionelle modstykke. Dog glemmer man ofte et væsentligt punkt. De moderne byggerier er for manges vedkommende nulløsninger hvad angår eksempelvis el og varme. Så den ekstra udgift på byggeriet skal holdes op imod at der stort set ingen faste månedlige udgifter er. 

Moder jord og teknologi et

Noget af det, som det bæredygtige byggeri har inddraget er de mulige som moderjord giver. Eksempelvis jordvarme som er en af de mest effektive måder at varme sit hus på. Her udnytter man blot den varme, som der er i forvejen er jordens kerne og bruger den til at opvarme ens hus med.