aa11

Med teknologien vi har, er det essentielt at der tages godt om vores ene klode. I Danmark specielt er der stort fokus på bæredygtighed og grøn omstilling, hvilket i fremtiden kommer til at være den rentable måde at leve på. Denne filosofi vil drive menneskeheden væk fra forurenende løsninger i form af fossile brændstoffer til helt specifikt menneskers livsstil og daglige rutiner i hverdagen. Folkesundhed er markant vigtigt. Med denne tankegang, bliver det en fordel i fremtiden, når vi er omgivet af renere luft og positive menneskelige egenskaber.  

Stop med rygning

Folkesundhed

Med fokus på bæredygtighed og endnu mere grøn omstilling i fremtiden, er der kun fordele ved at opbygge en ren mentalitet omkring mennesker. Ved at opbygge en sundere mentalitet om sig selv og andre, bliver der skabt sundere vaner og de skadelige vaner for borgere og naturen formindskes markant. Ved at tage ansvar for ens handlinger, bliver andre inspireret til at gøre det samme. Her vil flere benytte samme handlinger på at sprede den gode forandring ud til andre. En sundere livsstil starter i den personlige hverdag, og går videre ud til samfundet, hvor ændring af personlige vaner kan sprede sig ud til andres daglige vaner. Rygning kan nævnes i denne sammenhæng, hvor folk bliver afhængig af cigaretter i den sociale omgangskreds. Her bliver cigaret skodder dumpet i jorden eller ude i naturen uden at det bekæmpes.      

Afhængig af rygning

Ikke skadelig rygning

De fleste oplever, at de har det svært ved at stoppe med en dårlig vane. Om end det omhandler tilgangen til basale behov eller rygestoppet. Her er en e-cigaret den mulige løsning for nogle, som har det yderst svært med rygestoppet, og er alt for afhængig af at tage cigaretpakken frem derhjemme eller til diverse arrangementer med venner og familie. El-cigaretter kan derfor hjælpe folk med at undgå skadelige virkninger, der fremkommer af almindelige cigaretter. En el-cigaret indeholder et batteri, en oplader og damp der kan bestå af e-væske eller e-juice. De forskellige typer af e-væske såsom Fcukin Flava, hvor der tilbydes en spændende el-cigaret smagsserie fra Malaysia, hvormed der kan findes mere information om diverse udvalg af el-cigaretter i forskellige farver og størrelser. Det vigtige rygestop starter her.