Bæredygtighed

Bæredygtighed starter i hjemmet og fortsætter ud i samfundet. Ved at ændre de små vaner kan vi sammen skabe en forandring uden at det har stor indvirkning på vores dagligdag. Eksempelvis kan udskiftning af gamle pærer til nye LED pærer medfører en betydelig reduktion af elregningen. Derudover er der vores tilgang til mad. Hvorom vi skal spise til vi er mætte kan man mættes på mange måder hvorpå nogle er mindre bæredygtige end andre. 

Kød og Co2 

En af de store kæbheste for klimaforskere er vores forbrug af kød i den vestlige verden og den deraf afledte Co2. Men den moderne teknologi er ved at indhente denne problemstilling for der går ikke længe før man kan købe kød produceret i et laboratorie hvor der ikke er brugt titusindvis af liter vand. 

Det miljørigtige byggeri 

Byggeriet er et andet sted vi er ved at sætte ind med mere bæredygtige løsninger. Eksempelvis finder der flere og flere emissionsfri huse og huse hvor det ikke er nødvendigt at have en ekstern el eller varme kilde da huset er selvforsynende med el og varme. Det er fremtiden , foruden det er bæredygtigt er det også den økonomisk mest ansvarlige beslutning. 

Flyrejser

lFlytrafikken og flyrejser generelt er et andet sted hvor globaliseringen kommer til kamp mod bæredygtigheden. Her er der allerede en del flyselskaber som er igang med at udvikle nye fly og nye måder at bruge brændstoffet på, det betyder at nye fly forunerer væsentlig mindre per kilometer per passager end tidligere moddeller. Så ligesom med LED pærene så kan man komme langt ved at udnytte den eksisterende teknologi og bygge videre på den. 

Nedenfor kan I se vores mærkepunkter som vi føler vil sikre en bæredygtig fremtid

Udnyttelse af den vedvarende energi som i forvejen bliver stillet til rådighed af Moder Jord. 

Kombiner globaliesring, teknologi og bæredygtighed. Eksempelvis kan transportomkostninger idag elimineres ved brug af 3D printere i mange brancher. 

Tag ansvar som individ. Hvis vi hver især gør vores for at fremme bæredygtigheden vil vi som samfund se en hurtig forandring og møde en grøn fremtid.