I en travl hverdag kan det være svært at få tid og overskud til at pudse vinduer. Men det er der heldigvis råd for. På http://www.as-polering.dk/vinduespudser-koege kan du bestille vinduespudsning af dine vinduer i Køge og mange andre steder i Danmark. AS Polering & Rengøring kører i stort set hele landet, mange gange om ugen.

Hos AS Polering & Rengøring er kundernes tilfredshed det vigtigste. Derfor bliver dine vinduer pudset og poleret grundigt og effektivt, og arbejdet er ikke færdigt før du er 100 % tilfreds med resultatet. Du behøver ikke at bekymre dig om prisen – AS Polering & Rengøring pudser altid vinduer til markedsdygtige priser og du er velkommen til at kontakte AS Polering & Rengøring og indhente et uforpligtende tilbud. AS Polering & Rengøring betjener i dag over 100 private og erhvervskunder i Køge. Skal de også betjene dig?

vinduesrens

Miljørigtige produkter

Hos AS Polering & Rengøring er kunden, miljøet og kvalitet højeste prioritet. Derfor bruges der kun miljørigtige produkter i arbejdet. Det giver både flotte resultater og er godt for dig og dit nærmiljø. Desuden bruges kun de bedste mærker og det bedste udstyr. Her bliver der ikke gået på kompromis med kvaliteten!

AS Polering & Rengøring tilbyder også algerens, fliserens og solcellevask. Disse opgaver bliver naturligvis, ligesom vinduespudsning, tilgået med effektivitet og kvalitet for øje og miljørigtige produkter bruges altid. Det er vigtigt for AS Polering & Rengøring at deres kunder er glade og tilfredse – hver gang!

rens_vinduer

Ingen-Alger hjælper dig med din facaderens

Du går sikkert meget op i, at dine vinduer er pæne og rene. Men hvad med resten af dit hus? Det våde danske vejr gør, at mos og alger sætter sig på husfacader. Det kan få dit hus til at se gammelt og uplejet ud. Ingen-Alger, en del af Polering & Rengøring hjælper dig med at holde din facade i topform. Hop ind på https://www.ingen-alger.dk/facaderens og se hvad de kan tilbyde.

Alle bygninger er forskellige – nogle har brug for en facaderens årligt, mens andre kan klare sig med mindre. Ingen-Alger kan rådgive dig om din facades behov. Du får dit personlige tilbud indenfor 24 timer og du tilbydes altid facaderens til konkurrencedygtige priser. Kvalitet, stabilitet og tillid er de tre grundelementer i Ingen-Alger og tilfredse kunder er essensen – det er vigtigt at du er 100 % tilfreds med resultatet!

vindues_pudser

Miljørigtig facerens

Ud over, at din facade kommer til at fremstå ny og flot, er der også andre fordele ved at få foretaget en facaderens. Du beskytter dit hus mod frostskader og ødelagte ydervægge. Hvis du efter en facaderens også får imprægneret din facade opnår du en højere isolering! En imprægnering svarer til den behandling der gives til nye sko.

Når vand rammer skoene, preller det simpelthen af. Det samme princip kan overføres til en imprægnering af husfacade. Ingen-Alger er aktivt gået ind i kampen for at minimere brugen af giftig kemi. Ligesom ved en vinduespudsning udført af AS Polering & Rengøring, bliver en facaderens udført med bioredbrudelige materialer. Det er bedre for både din facade og miljøet.

vinduespudser