I gamle dagen var der ikke mange steder, hvor man kunne få mad bragt ud. Det mest velkendte var måske pizzeriaerne. Her ringede man, og så kom der en mand i en pizzabil og bragte ud. Sådan er det ikke mere. I dag er der et hav af muligheder for at få bragt mad ud. Og de seneste år er konceptet Wolt blevet populært.

Du har med garanti lagt mærke til dem i bybilledet. Den blå jakke og den store taske på ryggen. De bringer alverdens forskelligt mad ud, og det bedste af det hele er, at de cykler rundt. Altså er det bedre for miljøet.

Cyklen frem for bilen

I disse år snakker alle om klima og miljø. Det er simpelthen alle steder. Og en af de bedste måder at være mere miljørigtig på, er ved at vælge cyklen frem bilen. Når du tager bilen, brænder du benzin af og udleder derved CO2. Samtidig forurener biler med giftige stoffer.

cykel

Når du cykler er der intet der er dårligt for klimaet og miljøet. Samtidig er det også billigere og man får motion. At cykle er derfor altid bedre end at køre bil.

Men de færreste tænker over, at det ikke kun handler om, om man selv cykler eller kører bil. Den måde dine varer bliver transporteret rundt tæller også med i regnskabet.

Et godt eksempel er om man køber lokalt eller udenlandske varer. Forskellen er, om din appelsin skal transporteret hundred kilometer eller fra den anden side af jorden.

På samme måde er der forskel på, om du for udbragt dine varer med bil eller med cykel. Og med Wolt er det på cykel.

Rabatkoder til Wolt

Rundt omkring på nettet kan finde rabatkoder til Wolt. De går fx under navne som ”promo codes til Wolt”. Det er en måde hvorpå du kan få din miljørigtige mad til billigere penge. Og det er jo altid dejligt.

Det kan også være en god måde at prøve det af på, for lige at se om det er noget for dig. Det kan jo være du bliver grebet, og at Wolt bliver din nye fortrukne måde at bestille mad på.