Du har helt sikkert set nogle hypnoseshows i TV. Det er altid glimrende underholdning når andre gør sig til grin. Og er det ikke helt utroligt hvad en dygtig hypnotisør kan få almindelige folk til at gøre? Men det vækker også usikkerhed og bekymring. Hvis det er så let at få folk til at gøre hvad som helst, hvad kan det så ikke misbruges til?

Det er sandsynligvis grunden til at så få interesserer sig for hypnose. Og det er faktisk synd. Fordi hypnose byder på helt vidunderlige muligheder. De folk der faktisk bruger hypnose er som regel ret tys om det. Du ved det måske ikke, men mange sportsfolk bruger hypnose til at optimere deres præstationer. Også mange virksomhedsledere gør. Så hvorfor ikke også bruge det?

hypnotisk farvespiral

Du kan ikke hypnotiseres til at røve en bank

Har du nogensinde hørt om forbrydelser der blev begået under hypnose? Nej, vel? Der findes måske nogle obskure tidsskrifter hvor du kan læse om aliens, Illuminati og globale sammensværgelser. Der kan du muligvis også læse at folk bliver hypnotiseret til ditten og datten. Men i seriøse medier bliver der aldrig berettet om forbrydelser under hypnose. 

Det er, fordi de ikke findes. Et af grundprincipperne af hypnose er, at du ikke kan hypnotiseres til at gøre noget der strider mod din samvittighed. Det ville, med det samme, skabe en indre konflikt der gør hypnose umulig. 

Hvad du kan bruge hypnose til, er at vække skjulte evner og forbedre dine præstationer. Må det være sig fysiske, psykiske eller mentale præstationer, med hypnose kan du simpelthen blive bedre.

Lær hypnose og selvhypnose

Det er faktisk meget nemt at lære hypnose. Det er nogle ganske simple teknikker. Med ekstern hypnose gælder det om aflede opmærksomheden for den person der skal hypnotiseres. Med selvhypnose skal du lære at slappe fuldstændigt af, så hypnosen kan finde sted. I princippet er hypnose og selvhypnose det samme. Det gælder om at programmere din underbevidsthed.

Der er dog ting som du ikke kan opnå igennem hypnose. Fx at få flere penge mellem hænderne.

fem stak mønter

Lån penge her og nu, hvis du er under 25

Alle kan komme i den situation at de her og nu mangler penge til noget de gerne vil have. I så fald kan et kviklån eller sms-lån være løsningen. Heldigvis har det aldrig været nemmere at få et hurtigt lån. Private finansieringsselskaber låner penge ud til venstre og højre. Det gør de selvfølgelig ikke af ren venlighed. For dem er det en sikker og god forretning. 

Men mange udlånere tøver med at give lån til unge under 25. Dvs. de gør det dyrere for unge at få et hurtigt lån. Derfor kan det godt betale sig at shoppe lidt rundt. Der findes online portaler som specialiserer sig i at finde de billigste lån til under 25. 

Det tager kun et par minutter, at ansøge om et kviklån eller sms-lån. Du kan bruge din mobil til det. Derudover er din NemID det eneste du har brug for.  

Hvor det godt kan betale sig at bruge lidt tid på, er at lede efter de billigste lån, især når du er under 25.