Når man taler om bæredygtighed og miljø, så er der mange ting, vi alle kan tænke på. Det hele handler om ikke at overforbruge af klodens ressourcer. En af ressourcerne er mad. Der er meget mad på kloden, men der er også mange munde, der skal mættes. Her kan et billigt luftgevær spille ind.

Vil du gerne gøre dit ved at tænke over, hvad du spiser, så skal du netop tænke på ressourcerne. Hvad kan kloden og miljøet klare at undvære? Når vi planter vores afgrøder på markerne, så er det noget, naturen godt kan overleve, at vi spiser. Når der er æbler på et æbletræ, så er det faktisk kun godt for træet, at vi spiser nogle af dem. Det er dog ikke æblerne, du skal skyde med dit luftgevær.

Du kan læse mere om, hvordan du finder et godt, men billigt luftgevær på luftgevaeret.dk.

Fasan

Kød er en ressource

Det er lidt værre, når det kommer til kød. Her er ressourcerne mere begrænsede, og de tager længere tid at opbygge. Derfor bør vi tænke over, hvilket kød vi spiser – og hvor meget. Det bedste vil være, hvis vi kan spise ganske lidt kød, og hvis vi kan holde os til det, som naturen godt kan undvære. Når det er sæson for nogle dyr, og der er rigtig mange af dem, så kan naturen godt undvære nogle stykker.

Det betyder, at du faktisk kan gøre noget godt for kloden ved at gå på jagt. Holder du dig til at skyde de dyr, der er mange af, så er du kun med til at holde naturen i balance.

Balance