Det er vigtigt at tænke grønt. Det er desværre kommet alt for sent at menneskeheden er begyndt at tænke over klimaet og det er derfor super vigtigt at alle gør en indsats nu. Men det kan faktisk være en ret bekostelig affære at energioptimere din bolig. føler du ikke at du har de nødvendige penge nu og her? Så får du her et par tips til, hvordan du kan få råd til at energioptimere din bolig. 

solnedgang over sø

Regn udgiften og det sparede beløb ud 

Når man energi optimerer sin bolig, så vil man også automatisk komme til at spare nogle penge. Derfor kan du med fordel regne ud, hvad du kommer til at spare hvert år ved den energioptimering som du gerne vil have lavet. Det er nemlig det beløb som du skal betale mindre hver måned efterfølgende. Derfor er det ikke kun godt for miljøet at energioptimere sin bolig men også sin pengepung. 

Er du dygtig til kortspil? 

En meget nem måde at tjene ekstra penge på hurtigt er ved online gaming. Specielt hvis du i forvejen er dygtig til kortspil. Skulle du gå hen og tabe nogle penge på vejen, så husk at du også spare penge ved at energioptimere din bolig. Så undersøg hvor meget du maksimalt vil tabe for at have muligheden for at vinde penge. Det er nemlig tit sådan, at man taber penge når man spiller online spil eller gaming. Men hvis man ender med at vende den store pulje, så går det ofte op alligevel. Hos esport portal er mulighederne for online gaming mange og du vil helt sikkert også kunne finde et spil for dig. Er du dygtig til et bestemt spil, så gå efter det og forøg dine vinderchancer. 

energilampe

Få et ekstra job eller tag flere timer på dit nuværende arbejde 

Du kan selvfølgelig også vælge at tage et ekstra arbejde eller tage flere timers arbejde på dit nuværende arbejde. Det vil også øge din indtjening og dermed gøre at du hurtigere får råd til at energioptimere din bolig. Når du har fået lavet energioptimeringen så kan det være at du ligefrem kan gå ned i timer, hvis du spare nok penge på din bolig. Det kan et regnestykke nemt opklare for dig. Jo flere steder du energioptimere jo flere penge vil du også spare.