De fleste af os har samlet en del flotte plakater gennem liver og har hængt dem op på væggen i teenageværelser, studenterhybelen, kollegieværelset eller lejligheden med elefantsnot. Det ser måske ikke så poleret ud, alligevel. Din plakat er begyndt at gå i stykker og er falmet betragteligt, siden du først hængte den op. Nogle plakater er værdifulde samleobjekter, så det er ærgerligt ikke at hænge dem op ordentligt. Her kan du læse om hvordan.

Find fantastiske rammer

Det ser altså ikke så tjekket ud, at hænge plakater op på væggen uden flot ramme. En ramme gør noget for helhedsindtrykket, og du kan få rammer der passer til alle mulige forskellige indretninger og plakater. Vi er jo efterhånden ved at bevæge os lidt væk fra den minimalistiske indretning der har været det største i trendbilledet de sidste mange årene, efterhånden. Alle har i lang tid haft helt hvide vægge og minimalistisk indretningsstil, der har gjort det meget klinisk – og måske lidt for hvidt og rent. Da passer den nye trend med smukke billeder og plakater perfekt ind i billedet, men det bliver ikke helt perfekt uden rammer til plakater, hvis du gerne vil have et flot og sammenhængende look i dit hjem. De fleste vil gerne have sin egen stil. Der er en ny trend på vej, med at man kan indrette lige præcis som man vil, med mange sjove, nye teksturer og farver. Her passer plakater godt ind.

Et personligt præg

Plakater og billeder på de hvide vægge er nemligt med på at give dit hjem et meget mere personligt præg – det er det, der er in nu. Det behøver ikke at betyde, at du behøver ta renovere det hele. Du kan faktisk gå stille og roligt ind i den nye trend, ved bare at hænge noget flot og personligt på væggene, der siger noget om dig, og som opløser noget af det hvide udtryk. Der er ikke noget der siger personligt som plakater med noget du kan lide. Det er også den perfekte måde, at friske op et børneværelse eller  et teenageværelse på. Det er også en god måde at opgradere et børneværelse til et teenageværelse – det gør en overraskende stor forskel. Da har man også brug for gode plakatrammer, hvis man gerne vil have at udtrykket bliver helt perfekt og ser ud som om det hører med til indretningen. Plakater uden plakatrammer kan hurtigt se lidt for tilfældigt placeret ud, og det er ikke det de fleste ønsker for sit hjem.