En ovnrengøring og en hundeseng kan gøre underværker for dit energiforbrug. Det lyder måske fjollet, men i det større hele – der er din hverdag – er det de små justeringer og optimeringer, der giver plusser på kontoen. 

At du skifter en dyr husleje ud med en billig stiller dig i en position, hvorfra du kan træffe store økonomiske forandringer. Men når du aflyser Netflix-abonnementet, fordi du aldrig bruger det, har du forstået og virkeliggjort ideen om, at de små ting rykker. 

Det er de små justeringer, til og fra valg og optimeringer, der lader dig leve dit liv – bare en lille smule bedre.

 Fysisk_træning

Få hjælp til hverdagens sure pligter

Energien i din hverdag bliver brugt på alle mulige ting, de kan virke latterlige eller meget vigtige. Kategorien er uden betydning her. 

Det, der betyder noget, er din forståelse af disse sure eller irriterende pligter, der tager din energi. Er de virkelig et nødvendigt onde, du skal kæmpe dig igennem uge efter uge? 

Eller kunne du klare den irriterende ovnrengøring på en nyere og smartere måde, der ikke tager al din tid og energi. 

VI – ligesom maskiner – har et input og et output. Den mad vi spiser, bliver til energi, som vi kan bruge. Den energi kan selvfølgelig optimeres via den mad, vi spiser. 

Den kan også gemmes eller opbevares til andre projekter, der virker mere relevante eller måske mere omkostningsberettigede. 

Sovende_hund

Gør forudsætninger for hverdagslivet bedre

Energien, der kræses om her i artiklen, er både den, der bliver brugt på de sure pligter. Men det er også den, der bliver brugt på at unødvendige ting, som at holde styr på en klagende hund. 

En utilfreds hund kan i den grad dræne din energi, måske mere den psykiske end den fysiske energi, men lige godt det samme. 

Giv din hun en dejlig og rar hundeseng, så du ikke skal have problemer med klager og irritationer. Du har brug for din hverdagsenergi lige så meget, som din hund har brug for sin.

Så lær at blive bedre til at se, hvor du kan gøre livet bedre, nemmere, mindre energikrævende for dig selv. Det kunne sagtens være hjælp til ovnrengøringen eller hundens seng.