Vi skal alle til at leve en del mere bæredygtige og det gør vi kun ved at lave om på vores livsstil og købe mindre. Men hvad skal vi så bruge vores penge på? Oplevelser.

Gode oplevelser kan ofte give én en del mere og længerevarende indre glæde, samtidig med, at det ofte er den langt mere bæredygtige løsning, fordi du ikke skaber et behov for videre produktion og brug af dyrebare ressourcer. Læs med her for at se hvilke skal oplevelser du for eksempel kan købe dig til.

oplevelse og concert

En togferie sydpå

En ferie er noget vi alle kan bakke op om, at det er en god ide at bruge sin ferie på. at se frem til en dejlig ferie sydpå kan samtidig afholde dig fra rent faktisk at gå og bruge penge i din hverdag, fordi du har noget helt særligt at kunne se frem til. 

En ferie sydpå behøver heller ikke nødvendigvis at blive gjort gennem en flyrejse. Overveje i stedet for at hoppe på et tog og fare ned gennem Europa.

En tur ned sydpå med toget kan samtidig være en spændende og langt mere underholdende oplevelse, fordi du har de smukke omgivelser udenfor at kunne beundre. Og det kan da være meget morsomt at se hvordan Europa langsomt ændrer udseende udenfor dit vindue, efterhånden som du kommer længere sydpå.

En fræk oplevelse

Hvorfor ikke bryde helt ud af båsen og prøve helt nye ting af? En tur på en stripklub med gode venner kan blive til en meget morsom oplevelse, så længe humøret er højt og i alle er indstillet på at have det sjovt. Eller måske I i stedet for skal hyre en privat stripper til en sjov aften derhjemme i privaten? På https://charlotteschou.dk/ har du et eksempel på en side, hvor du kan hyre strippere.

Hvad koster det?

Hvis du ikke har prøvet at hyre en stripper før, så har du nok godt undre dig over og en del spørgsmål. Hvordan skal du gribe det an? Hvad koster strip? Spørgsmålene er mange og det er bare med at stille dem enten til venner, der har prøvet det før, eller til dem, som du hyrer stripperen igennem.

glæde

Strip er populært i Danmark

I dag er det blevet meget mere populært at strip, blandt andet fordi vi har fået langt mere afslappet forhold til sex. At kunne se pigestrippere i Danmark har for eksempel aldrig været så nemt før, som

det er i dag. Det giver en stor frihed, fordi vi netop er blevet mere frigjorte og har mulighed for at undersøge os selv nærmere og udforske vores egen seksualitet. 

Jo mere frihed, jo bedre er vi stillet. Og det er så absolut noget vi har fået mere af gennem de seneste par årtier.