Vi ved alle sammen at der findes en masse forfærdelige ting i denne verden. Lige nu fylder corona pandemien utrolig meget globalt, men man må endelig ikke glemme nogle af de andre ting som lider under den her pandemi. Mange sponsorerer lige nu forskning inden for corona, og de mutanter der findes. Dette fjerner dog noget af den støtte som fx kræftens bekæmpelse og julemærkefonden har brug for.

 

Hos JNA er det vigtig at der bliver fokus på det større billede, som de selv siger ”findes der mere i verden end døre og vinduer” Derfor støtter de både kræftens bekæmpelse, og julemærkefonden med erhvervs sponsorater. Dette giver selvsagt firmaet noget mere værdi, man betaler nemlig ikke kun for dine nye vinduer, men man støtter også op om et hjerte varmt firma, med gode værdier. At støtte op om noget der er større end en slev er for os en vigtig værdi.

 

I dag vælger flere og flere firmaer det lokale, og personlige niveau fra. Penge fylder mere og mere, og vi bliver mere industrialiserede og teknologiske. Derfor er det rart at læse om et firma som JNA der sætter fokus på de små, men vigtige gestusser, man kan lave som firma. De store kyniske virksomheder, som ansætter og fyrer folk som robotter er så langt fra JNA, som overhovedet muligt

 

Værdier

At man som firma har nogle værdier kan betyde mange ting. Det kan have fokus på firmaet målsætninger, medarbejdere eller image. Der kan være mange forskellige faktorer, men et firma som JNA skulle næsten have mere credit for, at bidrage til en større sag. De har valgt to sager, som betyder noget særligt for deres firma, og på den måde viser de en ny form for interesse som firma. Kunden køber ikke kun en ydelse, men kan gøre det med god samvittighed, og bidrager til en større sag.

 

JNA er et firma der producerer, monterer og fremstiller special designede døre og vinduer. De går op i deres håndværk, og har mange engagerede medarbejdere. Du kan Læs mere om JNA vinduer og døre her. Hos JNA betyder hver enkelt medarbejder noget, og det er en høj priotet at medarbejderne har god trivsel, og sikkerhed på deres arbejdsplads. Man kan komme ud og snakke med JNA til forskellige messer. Samtidig kan man også få aftalt en god handel, med fokus på dine behov, og med en pris garanti du ikke finder andre steder.