Der er visse dele af livet som hundeejer, der ikke nødvendigvis altid er fryd og gammen. 

Det kan ofte være irriterende, når hunden gerne vil ind eller ud ad døren til haven. Konstant bliver du afbrudt og skal rejse dig for at åbne døren for hunden. Problemet kan dog løses med en hundelem XL – den kan klare enhver størrelse hund.

Hundelemmen i størrelse XL lukker ved hjælp af sin magnetiske kant, hvorved det under normale omstændigheder ikke er muligt for vinden at få hundelemmen til at blæse op. På den måde undgår du træk, og du sparer en smule på varmeregningen.

Tilbage i tiden lavede man hunde- og kattelemme ved at lave et simpelt hul i barrieren, som både kunne være en dør eller en mur. På den måde kunne dyret passere barrieren, så det kunne fortsætte sin færden. Særligt cyprioterne og egypterne benyttede sig af denne form for lem, så deres katte kunne nå at dræbe flest mulige skadedyr. 

De gamle egyptere ville formentlig gøre store øjne, hvis de i dag så en hundelem, der kunne lukke ved hjælp af en magnetisk mekaniske!

En meget stor hund

Hundelem XL giver din hund selvbestemmelse

Når man først har haft en hund, er det svært at forestille sig et liv uden. Vores firbenede venner kan bringe liv ind i vores hverdag og samtidig være med til at skabe tryghed. En måde at give glæde tilbage til din hund er ved at give den en høj grad af selvbestemmelse. Dette kan en hundelem XL være med til, da din hund ved hjælp af denne selv kan bestemme, om den ønsker at være inde eller ude. 

Hundelemmen skal kunne låses, så hunden eksempelvis kun kan komme ud i haven, når du er hjemme. På den måde undgår du, at din bedste ven lige pludselig er væk. Det er selvfølgelig ikke af betydning, hvis du har en tillukket have. I så fald vil din hund også have mulighed for at opholde sig både indenfor og udenfor, når den er alene hjemme.

Med en hundelem XL behøver du desuden ikke at bekymre dig om, hvorvidt din hund kan komme igennem lemmen. De virker for hunde op til en skulderbredde på 34,9 cm. og på max 100 kg. 

Det er alligevel de færreste hundeejere, der kan bryste sig af at have en hund, der ikke overholder de retningslinjer!

Hund der ligger på trappetrinet

Undgå kradsemærker med en hundelem XL

En anden klar fordel ved at benytte sig af en hundelem i størrelse XL er, at du undgår det evige problem med kradsemærker på døre. Særligt hvis du har en stor hund, kan den lave kradsemærker op ad hele døren, når den vil vise, at den enten vil ind eller ud. Det kan du let slippe for ved at give din hund mulighed for selv at gå ind og ud, som det passer den.

Der er flere gode grunde til at investere i en hundelem XL. Du slipper for besværet med at åbne og lukke døre for din ubeslutsomme hund, du giver din hund en større grad af selvbestemmelse, og du undgår kradsemærker på dine døre!