Klimaforandringer og naturkatastrofer. Det er ikke så mærkeligt i dag at forstå, hvorfor det er så vigtigt at leve mere grønt og klimavenligt. Og en af de måder, vi kan passe bedre på vores klima – og vores pengepung – er ved at spare på strømmen. 

Læs mere om energibesvarelser her, og hvorfor det er den allerbedste løsning for alle.

elpærer

For de kommende generationer

Hvorfor skal du gå så højt op i det med klimaforandringer? Som individ har du måske kun 60 gode år – eller endnu mindre – før du begynder at stille træskoene. 

Det er måske meget rigtigt. Men dine børn er her stadig. Og deres børn – dine børnebørn – skal også leve med resultaterne af de valg, du tager i dag.

Selv hvis du ikke selv personligt har børn, så kender du helt sikkert nogle, der har det. Og måske holder du meget af de børn, som de har. Har du lyst til at efterlade dem med en klode, som er ved at falde fra hinanden?

Lige så vel som man gerne vil passe godt på børn i deres barndom med diverse dejligt børnetøj og legetøj, så må man også huske på, at de børn en dag vokser op. Og når de gør skulle de gerne have en klode, som er ren og er et dejligt sted at være.

Og så kan de børn være med til at passe på kloden, så deres efterkommere kan få den samme chance de fik.

barn og fremtid

Bedre for pengepungen

Udover alle de grønne fordele, der er ved energibesparelser, så er der selvfølgelig også en anden meget motiverende faktor, der spiller ind. Og det er pengepungen. 

Når du sparer på energien, så sparer også på, hvor mange penge du kommer til at bruge på din elregning. Og det kan skam også være et meget motiverende faktum, som kan holde en opmærksom på, at det er vigtigt at spare på strømmen. 

Selv hvis du er ligeglad med klimaet – eller endda ikke tror på menneskeskabte klimaforandringer – så bør spare på energien, fordi det simpelthen føles bedre for din konto.

Alle mennesker kan godt lide penge. Og hvorfor ikke få mere af det ved simpelthen at bruge mindre strøm?