Fyld din hverdag op med god energi , ikke den sorte eller nemme energi. God energi kan komme lige fra en gåtur til en tur på sexhub.dk . Her i artiklen skal det handle om, hvordan du får mere energi til at træffe de rigtige beslutninger.

For ligesom vi træffer dårlige beslutninger på tom mave, så træffer vi også dårlige beslutninger med dårlig eller lav energi. Og de dårlige beslutninger kan komme til at koste klimaet.

Hvis vi forsøger at efterstræbe et godt og sundt liv, hvor vi nogenlunde lever i en form for balance, giver de rigtige energibeslutninger helt sikkert bedre mening for os.

Energien er nogenlunde øremærket

Den rigtige, gode og grønne energi er faktisk øremærket på nogle produkter. Når det gælder energi til din husholdning, kan du selv vurdere og bedømme, hvor du vil have din energi fra.

Altså er du selv herre over at vælge den energi, der giver mening for dig og for os alle sammen.

Når det kommer til produkterne i supermarkedet, er vi ikke helt nået så langt i Danmark. Du vil i nogle tilfælde kunne se, hvilke produkter der er gode at investere i.

Du kan dog blive snydt, fordi producenterne ikke er lovmæssigt forpligtet til at opgive deres energiforbrug på vareetiketterne i supermarkedet. Så du må følge den reklame, de har på etiketten.

Her kan du dog blive vildledt grundet nogle firmaers forsøg på at greenwashe sig. Det betyder, at de reklamerer med at være grønne, men i virkeligheden ikke er det.

Derfor vil du som den kloge forbruger selvfølgelig skulle tjekke op på, hvad der kan svare sig at bruge penge på for klimaets skyld.

glad-kvinde

Det kloge og grønne beslutninger træffes med et klart fokus

De kloge og gode beslutninger kan være meget svære og krævende, når man bare står i et supermarked og skal have noget mad med hjem. Men her kommer det gode råd.

Hvis du er stakket op på god energi i dit eget madforbrug, vil du opleve en anden og stærkere energi og overskud. Et overskud, der gør det lettere at træffe de kloge beslutninger.

Det betyder selvfølgelig ikke, at din kost gør dig bevidst om alle producenter og de enkelte vares produktion. Men at processen, hvor du finder frem til, hvad du skal købe, bliver noget lettere at have med at gøre.

Det handler om overskud og energi. Det er utroligt svært at træffe den rigtige beslutning, når der er så mange faktorer, der skal tages hensyn til. Men det bliver kun lettere ved, at du forsøger og forsøger med en god energi.

Giv dig selv tid til at spænde af

Og den gode energi kommer i høj grad ved også at huske afslapning. Ved at give sig selv tid til bare at ligge på sofaen og tage en time på øjet.

Ved at se den serie, der har ventet hele dagen. Eller ved at se noget dansk porno, der hjælpe lidt til at slappe bedre af.

Med en stresset og lang hverdag har vi behov for at spænde af. Det skal både forstås helt fysisk, at vi har behov for at strække ud og slippe de spændinger, vi har i kroppen.

Vi bærer rundt på stressen og problemerne, hvis vi ikke løsner op i kroppen.

Men det skal også forstås som, at vi skal give os selv lov til at slappe af. Give os selv lov til at glemme problemerne, tage hovedet tilbage ryste dem alle sammen ned på jorden.

Sådan løser vi de energimæssige udfordringer, vi står i lige nu.