I disse tider fylder miljøet meget i medierne. Det er vigtigt at passe på miljøet, så fremtidige generationer også kan få glæde og gavn af et liv på jorden. Det kan dog være svært at have overskud til miljøet, hvis du ikke har energien til det. En dårlig nattesøvn kan være tegn på, at du skærer tænder og derfor har brug for en billig bideskinne. Det er altså vigtigt, at du mærker efter og passer godt på dig selv, så du kan finde energien og overskuddet frem og hjælpe med at bevare jorden. 

En god nattesøvn

En god nats søvn

Det er vigtigt, at du passer på dig selv i en travl og stresset hverdag. Hvis ikke du passer på dig selv, kan det være svært at finde overskuddet frem til at gå op i miljøet. Det kan være, at du ofte sover dårligt om natten. Måske fører den dårlige søvn ligefrem til spændingshovedpine, så det er svært at koncentrere sig i hverdagen. Hvis du ofte oplever hovedpine i forbindelse med dårlig søvn, kan det være, at du skærer tænder om natten. 

En dårlig søvn kan være utroligt energidrænende, og derfor kan du købe en billig bideskinne til nattesøvnen. Det er ikke mange penge at give for et produkt, der kan ændre hverdagen til det bedre. Når du sover med bideskinnen, vil den forhindre, at du skærer tænder om natten. Den kan dermed være med til at forebygge hovedpine. Det vil i sidste ende også give dig langt mere overskud til at gå op i miljøet, så jorden kan bevares til fremtidige generationer.      

Stofpose

Klimavenlighed kan starte i det små 

Det kan virke helt uoverskueligt at skulle passe på miljøet. Hvis du endnu ikke har fået købt en billig bideskinne, er energien måske heller ikke i top. Du behøver dog ikke at starte ud med helt store ændringer i hverdagen. Mange gange kan du starte med små ændringer, så du langsomt vænner dig til det. Når du er ude for at handle ind, kan du have en stofpose med til dine madvarer. Du kan altså genbruge din stofpose i stedet for at købe nye plastikposer hver gang.