Elcykel dame er meget populære blandt begge køn, og det er der mange gode grunde til. En dame elcykel er dog et produkt der er yderst populært, og det er ingen hemmelighed at interessen for elcykler er størst hos kvinderne. Kvinder vil i dag ikke bare have en dame elcykel hvor der er lav indstigning, de vil have en elcykel med høj sikkerhed og komfort. Der skal også en lang rækkevidde på elmotoren og designet spiller bestemt også en stor rolle for den kræsne kvinde. Det er på ingen måde en skam at være kræsen, eller at stille mange krav når der skal vælges en dame elcykel, det er nærmest et must at gøre netop det. Det er super vigtigt at få valgt den helt rigtige elcykel. Det er en elcykel der koster rigtig mange penge, og derfor er det også vigtigt at gøre det ordentligt. Det giver ikke mening at investere i en elcykel der kun opfylder halvdelen af ens ønsker og krav. Det vil kun føre til at man ærgre sig og ikke får det optimale ud af cyklen. Da der som sagt er mange meninger og smagsspørgsmål at tage højde for når der laves dame elcykler, er der selvfølgelig også rigtig mange forskellige mærker og designs. Nedenstående er et godt bud på en dame elcykel, som er efterspurgt og som er nogle af de bedste på markedet, men er ikke et udtryk for det skal være dem, bare nogle gode forslag:
Det gode valg:
Kalkhoff Jubilee B7R Advance 11.1 ah
Dette er en ny model der ikke har været særlig længe på markedet. Den er en del af en større Jubilee serie. Det er en tysk produceret elcykel og den er glimmerende fremstillet og en god dame elcykel. Denne model er monteret med følgende udstyr:
• Motor: Motor Bosch Active Cruise / 36v / 250w
• Gear: 7-G Shimano Nexus
• Batteri: Bosch Powerpack Li-Ion 36v, 11,1 Ah (400 Wh)
Motoren er en af markedets mest udbredte motore, o ger kendt for at være støjsvag, slidstærk og pålidelig. Denne type dame elcykel er monteret med 7 indvendige gear, fodbremse, hydraulisk kaliberbremser samt pumpe, et støtteben, skærme, bagagebærer og en del andet. Selvfølgelig er nogle af disse ting forventelig på en cykel, men det er en ordentlig kvalitet. Foruden disse mange højdepunkter skal du også vide, at elcyklen kommer med features som affjedring i forgaffel og saddelpind. Du er sikret en yderst komfortabel cykeltur takket være den gode affjedring. Det er klart en favorit når man ser på de bedste cykler på markedet. Den er prismæssigt heller ikke helt i top, men du får rigtig meget værdi for dine penge. Dette er jo bare en af mange muligheder for at vælge en dame elcykel, så som med så meget andet handler det om at definere sine forventninger og krav, og undersøge markedet for hvad der er tilgængeligt og som matcher. Det er alle de parametre, samt designet der skal gøre så man nyder sin elcykel. Farver og tilbehør er der masser af.