At vi skal stå sammen for at redde den sænkende skude, vi kalder for jorden, kan der ikke herske megen tvivl om. I hvert fald ikke, hvis man bor i Danmark og er et nogenlunde rationelt menneske. 

Vi ved, at der klimaudfordring. Vi ved, at temperaturen stiger. Vi ved, at nordpolen smelter. Vi ved, at havene stiger og at regnskovene skrumper. 

Hvad skal vi så gøre ved alt det? 

Vi skal gøre, hvad vi kan gøre. Det bliver måske en smule besværligt at flyve til Amazonas og stoppe fældningen af regnskoven. Men vi kan gøre noget ved vores eget elforbrug. 

Vi kan give de bedste forudsætning for en grøn fremtid.

Elbil

Gamle apparater og dårlige løsninger skader os alle

Har du gamle og dårlige elektroniske apparater installeret i dit hjem? Det kunne være hårde hvidevarer som køleskab, fryser, vaskemaskine osv. 

Eller det kunne være, at din høje elregning skulle rykkes hen til et grønne el-firma. Og så ville det også være en god ide at få en elektriker ud, der kan hjælpe dig med at få installeret nogle solceller, det giver et økonomisk løft til din elregning. 

Når du begynder at kigge på dit hus med el-øjne, begynder du at kunne se, hvor du kunne spare penge på el. 

Der ligger angiveligt også penge at hente ved at undersøge dit varmeforbrug. 

Generelt vil du kunne spare gode summer penge ved at tage et kig på din el- og varmeregning og ved at tage en snak med en elektriker. Det kunne være, du skulle få installeret nogle smartere løsninger til dit hus. 

Det kunne være, du skulle få isoleret bedre, så du ikke direkte varme jorden op, med al den varme du sender gennem sprækkerne. 

Der er masser af store såvel som små økonomiske besparelser, der også er grønne helt ind til benet. 

Find en elektriker, der kan hjælpe dig – i hele landet

Hvordan bliver du så klogere, og hvordan kommer du i gang med den helt store besparelse? 

Først og fremmest skal der selvfølgelig være økonomi til det. Solceller er ikke gratis, det er en elbil eller ladestander bestemt heller ikke. 

På den lange bane giver de mening både økonomisk og klimamæssigt. Når det kommer til store el-monstre, der hæver dit elforbrug gevaldigt, giver det simpelthen ingen mening at lade værre med at få installeret noget nyt. 

Der skal være penge til en investering, men når den kan tjenes hjem i løbet af et år eller to, giver det ingen mening at lade være, derfra er det bare plusser på kontoen, du kan bruge andre grønne steder. 

Tag kontakt til en autoriseret elinstallatør i Haslev, elektriker i Næstved eller elinstallatør i Køge og find ud af mere. 

Og du skal ikke være bange for, om den ene er bedre end den anden. Det er samme selskab, bare på forskellige adresser, så du har større mulighed for at møde dem.

Elektriker

Invester i fremtiden

En investering i fremtiden og uden sammenligning en investering i fremtiden. 

Med al den viden, vi har nu, giver det utrolig god mening at investere i el-løsninger. Det er de små og det store, og er det egentlig en dårlig ting. 

Elbiler er sjove at køre i. Solceller kan betyde en check fra dit elselskaber til dig og ikke til dem. En ny fryser eller køleskab kommer typisk også med en væsentlig større forbrugere glæde end den gamle. 

Så glem nostalgien, og kom i gang med det grønne liv.