Bare fordi man har børn, så behøver det ikke at betyde, at man bukker under for at leve et energiuholdbart liv. Der er altid ting, som kan gøre i vores liv for at leve mere bæredygtigt, end vi gør og det gælder også til mennesker med børn. 

Det kan godt lyde forkert, når man overvejer alt, som skal købes og smides ud, når man får et barn. Man vil have ret i, at det kunne være lettere ikke at leve på en bæredygtig måde men det behøver det ikke at være. Læs med her for at lære, hvordan man let kan blive mere bæredygtig, når man har børn. 

barn natur

Lev minimalistisk

Der er mange små ting, der kan gøres for at leve mere bæredygtigt men de der små ting kan blive svært hele tiden at huske. Det man kan gøre i stedet er at ændre éns livsstil. På den måde så kommer bæredygtighed af sig selv og man sparer på overskud, tid og energi samtidigt. 

En af de mere enkle ting, som kan gøres, er at leve minimalistisk. Når man køber mindre, så bidrager man mindre til unødvendigt affald og man sparer også på penge. En af de største udgifter, som forældre har, er bleer. Bleer udgør en enorm mængde affald. Ved at bruge kludbleer så meget som mulig, så sparer man på plads i hjemmet men også på penge og affald. 

mor og barn

lev aktivt

udover at minimere engangsprodukter, så kan man også leve mere bæredygtigt ved at være mere aktiv. En aktiv livsstil betyder ofte, at man bruger mere tid udenfor huset. Hvis man tage tit ud på eventyr, så sparer man på energiforbrug i huset. En aktiv livsstil gør også, at både dig og barnet ser mindre TV, sover bedre og er lykkeligere. 

Hjemmesider som MamaMilla kan hjælpe dig i gang med at være mere bæredygtig med produkter som bæreseler, klapvogne og meget mere. Hos MamaMillas hjemmeside kan man købe flotte bæreseler og vikler fra Close i modellen Caboo  men også andre produkter, der giver dig flere muligheder for at leve en mere aktiv livsstil sammen med dit barn. Start med at leve et mere bæredygtigt liv i dag og være mere aktiv.