Vil du gerne leve mere bæredygtigt, handler det om at ændre på rutinerne i det daglige. Et godt sted at starte kan være at investere i at gøre dit hjem mere bæredygtigt. Da det er her, du opholder dig meget af tiden, vil mere bæredygtige løsninger i hjemmet kunne gøre en stor forskel. 

Solceller på taget

En populær bæredygtig investering, som mange vælger at foretage, er at få installeret solceller på taget. Når mange vælger at få installeret et solcelle anlæg, er det fordi, der ikke kun er tale om en bæredygtig og effektiv energikilde, men fordi der også er et økonomisk incitament i at få solceller på taget. Især hvis man kombinerer sit solcelleanlæg med en batteriløsning, er der på sigt mange penge at spare på elregningen, selvom der er tale om en udgift nu og her, når solceller skal købes og installeres. 

Vindmølle

Vælg en elbil

Et andet bæredygtigt valg, I kan tage i hjemmet, er at anskaffe jer en elbil. Kører I eksempelvis til og fra arbejde i bil hver dag, vil der her være tale om en beslutning, der i høj grad kan skåne miljøet. I dag producerer rigtig mange af de mest populære bilproducenter elbiler, og det bliver således nemmere at finde en elbil, der passer til dine behov og din økonomi. Mange bilproducenter har sågar besluttet at stoppe med at producere benzinbiler, fordi der ikke spås den store fremtid for den type.

Vælg el fra grøn energi

Sidst men ikke mindst kan du tage beslutningen om at vælge et elselskab, der kører på grøn energi. På den måde kan du vide dig sikker på, at den el, der strømmer ind i dit hjem er baseret på bæredygtige løsninger, der skåner planeten. Med det store elforbrug mange har den dag i dag, er det en rigtig god og vigtig beslutning for miljøet.

Biler på vej

Lån til bæredygtige investeringer

Vil du gerne gøre noget godt for miljøet og investere i mere bæredygtige løsninger til dit hjem, men kniber det med pengene på kontoen, kan du vælge at tage et lån til investeringerne. Som nævnt i det ovenstående, er der ofte ikke kun et miljømæssigt incitament i at vælge de mere miljøvenlige alternativer, men også et økonomisk incitament. En investering nu og her vil således kunne tjene sig hjem over tid.

Vil du gerne låne til bæredygtige investeringer, kan du vælge at gøre det online. Det er både nemt og hurtigt at låne på nettet, og du kan gøre det nu og her, hvis du har behov eller lyst til det.

En fordel ved at låne penge på nettet er, at du som regel kan gøre det uden sikkerhed. Det vil sige, at du ikke skal kunne stille sikkerhed for lånet, som det er tilfældet ved traditionelle banklån. Du behøver altså ikke kunne påvise over for låneudbyderen, at du i kraft af eksempelvis værdifuld ejendom vil være i stand til at tilbagebetale det pågældende lån. Lån penge uden sikkerhed og få således mulighed for bæredygtige investeringer.